21. mart 2008. - Projekat '' RAMPOM DO DIPLOME ''

   U Kraljevačkom pozorištu je 21.marta 2008.godine, održan humanitarni koncert u okviru projekta '' Rampom do diplome '', koji je posvećen deci sa invaliditetom koja žive i uče u Kraljevu. Projekat je zamišljen sa dodatnom namerom da posluži kao način da se prikupe sredstva za izgradnju prilazne rampe za decu sa invaliditetom ispred OŠ ''Svetozar Marković '' u Kraljevu. Organizator koncerta i nosilac Projekta je Rotari klub Kraljevo, na inicijativu Udruženja distrofičara Kraljevo.
   U predivnom ambijentu pozorišta, veče su svojim nastupom ulepšali Marko Kalajanović – bariton, Vladimir Gligorić - klavir i Plesna grupa ''Basileus''.
   Inicijator ovog humanitarnog koncerta, Udruženje distrofičara Kraljevo, iskreno se zahvaljuje Rotari klubu Kraljevo, svim umetnicima – učesnicima programa, Kraljevačkom pozorištu i brojnoj publici jer su još jednom svi dokazali da na ovoj našoj planeti ima plemenitih i humanih ljudi uvek spremnih da materijalno, ali i duhovno, pomognu onima kojima je pomoć neophodna.


Copyright © Udruženje distrofičara Kraljevo - Raški okrug, Zelena Gora 34, 36000 Kraljevo. Tel/faks: 036 354-702