Drugo republičko takmičenje u sportskom ribolovu
Saveza distrofičara Srbije

Kraljevčani pobednici Memorijala "Aca Nikolić"

   Pod pokroviteljstvom Saveza distrofičata Srbije na Žičkom ribnjaku kod Kraljeva od 26-27.septembra 2011.godine održano je Drugo republičko prvenstvo u sportskom ribolovu – Memorijal  ''Aca Nikolić''.
Na takmičenju je učestvovalo 14 dvočlanih ekipa, osoba sa mišićnom distrofijom bez obzira na uzrast i pol iz Kraljeva, Užica, Beograda, Kragujevca, Paraćina, Kruševca, Šapca, Čačka, Zaječara, Smedereva, Niša, Kosmeta, Novog Pazara i Rume. Bodovan je ekipni i pojedinačni plasman posektorima.

   Takmičenje je trajalo dva dana u idealnim vremenskim i ribolovačkim uslovima, a proteklo je u sportskom fer-pleju i prijateljskom druženju na ribolovačkoj stazi, u hotelu ''Termal'' u Mataruškoj Banji, gde su takmičari sa pratiocima bili na pansionskom smeštaju, i na oproštajnom ručku drugog dana  tradicionalno u restoranu ''Sunce'' gde su proglašeni pobednici i dodeljeni pehari od predsednika SDS Radovana Pavlovića. Tradicionalni domaćin takmičenja bio je UDK-RO na čelu sa Stevanom Todorovićem, sekretarom Udruženja.

Ekipa ribolovaca – distrofičara Udruženja distrofičara Kraljeva, kao i prošle godine, postigla je najbolje rezultate i odbranila prva mesta i u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji i tako zadržala prelazni pehar Memorijala ''Aca Nikolić'' u svojim vitrinama bar još godinu dana.



Copyright © Udruženje distrofičara Kraljevo - Raški okrug, Zelena Gora 34, 36000 Kraljevo. Tel/faks: 036 354-702