17. tradicionalno takmičenje u sportskom ribolovu
Udruženje distrofičara Kraljevo – Raški okrug

U organizaciji Udruženje distrofičara Kraljevo – Raški okrug, a uz finansijsku pomoć Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i podršku Sektora za zaštitu osoba sa invaliditetom pri istom, održano je 17. tradicionalno takmičenje u sportskom ribolovu za lica obolela od mišićne distrofije. Dvočlane ekipe Užica, Čačka, Paraćina i Kraljeva na prekrasnoj ribolovačkoj stazi jezera Sisevac istoimenog izletišta u blizini Paraćina, 25.08.2023. godine, po idealnim vremenskim uslovima, u tročasovnom sportskom nadmetanju pokazali su svoja znanja u pokušajima da savladaju sve barijere koje ih prate i u svakodnevnom životu.
Ukupno 10 takmičarki i takmičara borilo se za ekipnog pobednika i majstora staze. Posle merenja ulova od 13 časova preselili su se sa svojim pratiocima u restoran „ Sisevac „ da se osveže pićem i povrate snagu prigodnim ručkom i prijateljskim druženjem.
Usledilo je proglašenje pobednika i dodala pehara u ekipnoj i pojedinačkoj konkurenciji koje je obezbedio domaćin takmičenja Udruženje distrofičara Kraljevo – Raški okrug.

Rezultati takmičenja su ekipni plasman:

1. SD Cadist: Čačak, I ekipa, Pavlović Radovan i Milovanović Žarko 3.350,00 kg ulova
2. UD Kraljevo: II ekipa, Čurlić Nenad i Makragić Dejan - 8.490,00 kg ulova
3. UD Čačak: Paunović Branko i Čurlić Predrag – 1.430,00 kg ulova
4. UD Užice: Bakić Predrag i Đokić Ana – 0,00 bez ulova
5. UD Paraćin: Milenković Srđan i Milenković Jovica – 0,00 bez ulova


Tri prvoplasirane ekipe dobile su pehare.

Najbolji pojedinac i majstor staze, Čurlić Nenad iz ekipe Kraljevo II, sa impozantnim ulovom od 8.490,00 kg ulovljene ribe, takođe je dobio pehar.
Kasno popod.

 

 

 

 

 

Copyright © Udruženje distrofičara Kraljevo - Raški okrug, Zelena Gora 34, 36000 Kraljevo. Tel/faks: 036 5354-702